Lilla Mr Bister
Igår blev det en fika på stan med mina föräldrar och äldsta dottern med familj. Det finns ett fik på Storgatan, där man kan sitta ute och titta på folk som flanerar förbi.

För det mesta har lille O ett leende på läpparna och brukar spexa för fullt. Men ack så svårt att fånga på bild. Fast  han har lite "myror i brallan" så lyckades han sitta still åtminstone tills halva bullen var uppäten. Tur det, för vi firade att gammelmorfar fyllde år och då måste man ju sitta still en liten stund. Den godaste (?) bullen på cafe Charm valde lilla O genom att peka med sitt lilla finger på krämbullen. Helst hade han velat gå runt disken och hämta den på en gång. Varför ska man vänta och stå i kö?

Ser ni att han matchar sin klädsel med blått nagellack på sin tumme.

Ha en skön lördag!

Soffbord i vitt ..........
Här hemma hos mej fortsätter mitt målarprojekt. Det är så roligt att ha ett projekt som får växa fram i den takt jag hinner med. Det är ju trots allt sommar och semestertider. Men att smida planer och drömma och försöka se resultatet framför sig, ja det gillar jag.
Här ser ni bordet som jag haft länge, men nu har det genomgått en förvandling med några lager färg. Ni får bara se lite grann av vardagsrummet, för på väggen bakom har det bara kommit upp en hylla, än så länge med lite olika "prydnadssaker". En favorittavla vet jag ska upp på väggen och kanske några egna bilder, men måste fundera lite till var jag ska sätta dom .

Igår kom min egen variant på en "Ernst Kirchsteiger" hylla upp i köket. Jag blev nöjd!
Tills vidare berättar jag bara att det är gjort av en "planka"

Nu ska jag fortsätta att måla en stund, ett annat bord ska få lite färg. Vädret är passande med lite gråa moln. En dags som passar ypperligt för pyssel och fixande här hemma.

Njut av helgen, allesammans!