Vid skogsbrynet

 
 
Minns tillbaka till en av dom dagar som jag tog bilder på Emilie. Man kan tro att det är långt in i skogen, men det var inte långt ifrån min kolonistuga. Vackra platser finns ofta nästan precis där man är, om man tittar efter lite extra. Speciellt om man har en fin tjej att fota. Då blir det lätt.
 
Ha en fin dag, jag tror solen är på väg att titta fram.

Hortensia och det fina växthuset

 
 
 På tal om ingenting, så här på en november rmåndag som startar med regn och rusk.
Då kan det vara fint att se blommor och arrangemang som fanns i Rosendals trädgård. Just det här hörnet var lite mild och sparsmakad och passar idag, kände jag.
 
 
Önskar dej en mjuk start på veckan och att du slipper måndagsruschen.

Farsdag

 
 
När jag var liten gjorde jag ofta utflykter till skogen med mina föräldrar och min bror. Det var säkert då som mitt intresse för att vandra och söka mig till skogens lugn grundlades. Och att ha med sig fika förstås. Belöningen som det kändes som, när man hade gått en sträcka.
 
Idag är det Farsdag och jag ska åka till mina föräldrar och fika och min present till honom blir ett gåvobrev till Unicef. Det känns så rätt och jag vet att det blir väldigt uppskattat. Det är lätt att prylar läggs på hög, det är bättre att skänka pengar till dom som lever i ett katastrofområde
Får se, kanske några nära och kära får ett gåvobrev till julen. 
 
Ha en fin söndag