Vinter i båthamnen

 
 
Båtar i hamnen i vintervila. Frusen is och allt är stilla. Kan tänka mig att båtägarna redan nu gör planer för sommarens äventyr och färder längs kusten.
 
 
Det finns så många fina platser där man bor. Som man borde besöka lite oftare, det gäller bara att komma sig för. Den här gången hade jag tur att kompisar föreslog att ta vår promenad här. Kanske det därför känns som man (jag), ser platsen med nya ögon Just den här dagen kändes det vintrigt och så fint med himlens skiftningar. Framåt våren vill jag gå en promenad längs Fagervikstranden igen. Men då får gärna våren spira.
 
Önskar dig en skön fredag!
 

Wivstavarvs herrgård och en promenad

 
 
Bitande kallt igår -13. Men egentligen en vanlig temperatur i januari. En vän föreslog att vi skulle promenera efter Fagerstranden och med den här vackra vyn så promenerade vi iväg och fick upp värmen efter stund.
 
 
 
Efter en liten stund passerade vi tjusiga Wifstavarvs herrgård. Har aldrig besökt det huset, men nog blev jag nyfiken hur det ser ut nuti huset nuförtiden och om det används? Det får man hoppas, alltför många hus som står och förfaller överallt i vårt land. Efter promenaden åkte vi till Timrå gårdsbutik och åt en god lunch, ett utflyktsmål jag kan rekommendera.
 
Godmorgon förresten, här i Sundsvall har massor av snö fallit under natten och temperaturen har stigit. Vädret skiftar.
 
 

Dörrar i Winchester


 
När jag kommer till nya platser, så tycker jag väldigt mycket om att ströva omkring och bekanta  mig med platsen. Dörrrar tittar jag alltid efter. Dom här som stod så nära varandra ger helt olika uttryck. Och man kan undra om det var så med människorna som bodde där bakom?
 
Igår kväll, när jag tittade i mina bildmappar, så såg jag att jag hade massor av bilder från Winchester som aldrig redigerats och visats. Kan hända att det blir några av dom framöver här på min sida.
 
Ha en fin dag!