Nu är vi på gång igen ~ Dränering och planer för altanen

 
 
I fredags kändes det som sommarvärmen hade kommit och vi gick med shorts och t-shirt ( Resten av helgen, snålblåst och varma kläder). Genast får man lite mer energi och det kändes bra att börja med nästa projekt. Det som hanns med denna helg, var dränering av nersidan på stugan och en bit till höger om trappen.( Ifjol dränerades ovansidan) Ett tungt arbete med lerjorden, plus en häck med rötter som gjorde det lite svårare. Och sedan skulle lerjorden köras undan och nu har en stig som varit nertrampad fyllts och blivit lättare att gå på. Men hujedamej vilket tungt jobb.
Längtar tills det blir grönare runt stugan, så det blir ett mer ombonat intryck 🌿🌿🌿
 
 
Nu kommer en till sådan där tråkig bild för andra, men så bra att titta på sedan det blir klart och kunna se skillnaden. Det jag ägnade mig mest åt i helgen var att måla nya spjälor till altanen. Det kommer att bli annorlunda på ett väldigt bra sätt. Men vägen dit kommer att ta lite tid, stolpar som ska bytas osv. Och så har jag försökt rensa i rabatterna igen och snart är det dags att klippa gräsmattan. Kanske nästa helg?
 
Ha en trevlig tisdag ☀️

Kommentarer:

1 Åke:

Dränering som är så tråkigt att utföra, något som inte syns tex. men nog så viktigt. Jag tog ut gräsklipparen i söndags, mest för att testa den... det blev lite klippt. Var ute och gick lite nu på morgonen över gräset det var riktigt fuktigt så nu sätter det nog fart. Målning är ju hur kul som helst, det syns ju :)

Kommentera här: