Sandaler

Bor man på 32 kvm, så märks det när man börjar packa! Jag måste ju lägga grejer i olika högar, för att planera, matcha och så där. Alla tjejer förstår nog vad jag menar!
Dessutom har jag flyttat och har mina saker placerade på 4 ställen. Vid flytten har jag försökt planera och strukturera. Men sånt håller ju bara till en viss del. Just nu skulle jag vilja veta var mina nya vandrar sandaler är???
Har varit på vinden och öppnat några lådor och "grävt" runt lite i några kassar. Jaja, dom kommer nog fram. Men inte i år. Har ju mina gamla kvar som jag kan ta med som reserv. (Nu avslöjade jag lite grann vad svårt det är att kasta saker som fungerar någorlunda, hihi).
Är ju optimist så idag har jag varit och handlat solglasögon och solskydddsmedel, till Englandsvistelsen. Må solen skina!!!!!!!! Åtminstone hälften av dagarna, jag är där. Om man nu kan vädja till en högre makt!!!!
Ska packa med mej paraply och långbyxor och varma koftan också. Kommer ihåg att ifjol kunde det vara riktigt kallt., både inomhus och ute. Men tack och lov så frös jag aldrig när jag var hemma hos Pat. En del av skol eleverna frös hemma hos sina värdfamiljer. Man värmer inte upp i husen som här i Sverige. Det var som varmast i vardagsrummet,där brasan tändes på kvällen.


image261
Hmm, vad ska jag ha med mej för skor, sandaler, 2 par halvfina och ett par joggingskor! Dom tar ju sådan plats.
Det kommer att bli mycket promenerande och vandrande till kända och okända platser, så spännande!
Nu måste jag fundera vidare!
Deklarationen ska göras också, hmm var det inte något annat jag skulle komma ihåg att göra också???