Så gott.....
Svensk choklad förr var ljus eller mörk, alltid gott på sitt sätt
Men nu kan den vara kryddad med chili, tranbär och havssalt osv.
Influenser från andra länder kryddar även chokladen och berikar en läckergom som mej!
Den här gången under mitt besök i Göteborg, så var det dags att träffa Irene, som har bloggen Proforma. Under 2 år har vi följts åt via våra bloggar, men aldrig träffats. Jag visste inte ens hur hon såg ut. Lite "pirrig" var jag när jag gick iväg mot träffen med henne.
På ett cafe i centrala Göteborg möttes vi och det var som att träffa en gammal go vän. Irene var precis så gullig som jag hade trott. Tiden bara rann i väg och plötsligt var det dags att skiljas åt innan timman blev för sen. Men innan dess hade vi hunnit pratat om både våra barn, om inredning, om foto i timmar osv. Ja säg vad vi inte hann med?
Goa Irene gav mej delikat choklad i present.
Den avnjöts igår långsamt, tillsammans med mina flickor.
Kaffe, choklad och jordgubbar, så delikat.
Tema fredag- Svenskt förr och nu.
Mm, visst ser det gott ut! Men med risk för att bli kallad för landsförrädare tycker jag faktiskt att finska Fazer gör godare mörk choklad.