Gröna systrar, i Hudiksvall.
Första stoppet på helgens lilla minisemester, var på cafet Gröna Systrar. Vi körde till mot Hudiksvall och svängde sedan av på småvägar tills vi kom på landet. Bakom en vägkrök låg detta fina cafe och makalöst fina handelsträdgård. Stolar och bord stod utsatta på olika ställen på ett trivsamt sätt i den kuperade trädgården, fast man kunde också välja att sitta uppe vid serveringen vid cafeet. Solen strålade, den här dagen.

Smörrebrödet vi köpte, var sådär oförglömligt hembakt gott och det snålades inte med fräscht pålägg. Bara jag tänker på den smörgåsen, så blir jag sugen igen (Ska sanningen fram, så smakade jag på båda sorterna :-)). Värt sitt pris, som var som en lunch på stan.

Att vi hittade hit till det här cafeet, är tack vare er mina bloggvänner och visst var det du Chatrine som också rekommenderade det och jag lovar, det var ett utflyktsmål, som man minns.
Tack snälla ni!

Fortsättning följer, med små upplevelser och bilder.

Planen för helgen ..............
Planen för helgen, var balkonghäng och grillning. Men lite spontanitet då och då, sätter fart på livet. Som idag, så sticker jag iväg till grannstaden Hudiksvall och upptäcker det fina där. Packar bara lite, eftersom det blir på motorcykel jag åker. Svävar iväg i en sommarkänsla, i lagom långsam fart. Sover över någonstans efter vägen.

Hinner nog sitta på balkongen och grilla också, helgen är ju lång :-).

Bilden har inte med utflykten att göra. Lite loppissaker, plockade blommor och en söt ljuslykta som jag köpte i Göteborg.

Ha en skön helg, alla fina. Vad ska du göra?

Det finns så mycket fint ...............


Blåklockor, från ängarna.

Idag är det en av dessa dagar då solen skiner sommarvarmt. En sådan där dag man vill ska vara lång och aldrig ta slut. Jag tror det blir ett dopp i sjön, jo det måste det bli, luften känns redan så varm. Termoskaffe, kaka, lite frukt och en bok ska packas ner. Ja och så surr med en kompis om vad hon gjort sedan vi sist träffades. Det ser jag fram emot.

Sommar, sommar, åh vad jag gillar den här tiden på året...........................

Här  hos NF macro, hittar du macro och närbilder